Arnold Schwarzenegger kiosztotta Donald Trumpot!

Az egykori terminátor keményen odapörkölt az USA elnökének!

Donald Trump hétfőn találkozott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel Helsinkiben, és egyelőre elég nehéz megmondani, hogy az amerikai elnöknek miért jöhetett jól ez a találkozó, különösen azoknak a vizsgálatoknak a kellős közepén, amelyek az orosz befolyást vizsgálják a 2016-os amerikai elnökválasztásba, amikor Trump átvette a hatalmat. Természetesen a találkozón is előkerült a téma, Putyin azt mondta, nem avatkoztak be az amerikai választásba, de ő személy szerint Trumpot akarta hatalmon látni.

Az egykori kaliforniai kormányzó és Terminator, Arnold Scwharzenegger annak ellenére komoly kritikusa Trump ténykedésének, hogy republikánus. A Putyinnal való találkozás után éppen azt kérte számon az elnöktől, hogy hol felejtette a saját szlogenjét, az Amerika az elsőt.

Arnold Schwarzenegger

President Trump, remember, America first.

Szerinte ugyanis Trump úgy állt Putyin mellett, mint egy rajongó kisgyerek, egy tál lefőtt tészta, aki csak azt a pillanatot várja, amikor autogramot kérhet, vagy legalább egy szelfit.
“Mi történt azokkal az erős szavakkal és tettekkel, amikor például Ronald Reagan ott állt a berlini falnál, és azt mondta, Gorbacsov úr, bontsa le ezt a falat. Hova tűnt ez?” – tette fel a kérdést Schwarzenegger utalva arra, hogy szerinte Trump alárendelt szerepet játszik Putyin mellett.

 

olkt.hu/Reuters

Kapcsolódó cikkek

Több mint 100 ezren tüntettek Prágában Andrej Babis ellen

O.L.K.T.

Olasz-botrány: Orbán haverja egy tetü

O.L.K.T.

Pics@n rúgta az Európai Parlament Orbán Viktort!

Rubóczki Tamás