Arcátlanul kikerülték a betonakadályokat, amik a MAGYAR EMBEREK biztonságát védik!

Közeleg a karácsony, és visszhangzik a magyar kormánypárti média attól, hogy Nyugaton már mindennek vége van, mert a terrorfenyegetettség miatt kerítéssel, fegyveres őrökkel, katonákkal, rendőrökkel és barikádokkal őrzik a karácsonyi vásárokat. Ezek a cikkek nem mulasztják el megjegyezni, hogy bezzeg Magyarországon sokkal jobb a helyzet, itt nincs terrorfenyegetettség, mi békében vásárolhatjuk a túlárazott, vizezett forraltbort és a lángosként, langallóként vagy lepényként eladott olajos-zsíros sültliszt-pamacsokat a Budapest karácsonyi vásárokon.

Ez persze nem teljesen igaz, a rendőrség és a TEK ugyanis ahogy tavaly, idén is őrzi a karácsonyi vásárt, nehogy a magyar választók megfeledkezzenek a leselkedő veszélyről. Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója épp csütörtökön reggel beszélt arról az M1-en, hogy „a magyar hatóságok mindent elkövetnek, hogy az országszerte megnyílt karácsonyi vásárok látogatói biztonságban legyenek; a rendőrség, a Terrorelhárítási Központ (TEK) és a nagyobb helyszíneken a katonai rendészek is biztosítanak”.

Tavaly a TEK nem volt a helyzet magaslatán a karácsonyi vásárban, akkor valaki vörös festékkel fújta le a karácsonyi vásárban parádézó páncélosukat.

Forrás és bővebben itt: 444.hu

Kapcsolódó cikkek

Utcára!!!

Rubóczki Tamás

Jön a kötelező Soroskatonaság!

O.L.K.T.

Remélem senki nem felejtette el?…

Rubóczki Tamás

Hozzászólok