Anyázással mutatkozott be a parlamentben a migránsrugdosó operatőr

László Petrát idén októberben jogerősen próbára bocsátották

A mai napon példátlan eset történt a Parlament folyosóján – írja közleményében Volner János, a Jobbik frakcióvezetője . “Szilágyi György képviselőtársam édesanyját keresetlen, nyomdafestéket nem tűrő módon illette a Pesti Srácok című kormányzati bulvárlap operatőre, a migráns-rugdosás kapcsán “hírnevet” szerzett László Petra.”

A Jobbik nem hagyja következmények nélkül ezt az alpári stílust, ezért a mai napon frakcióvezetőként kezdeményezem Kövér László házelnöknél, hogy a fent említett sajtónak nem minősíthető bulvárpropagandát, azaz a Pesti Srácokat zárják ki a Parlament épületéből. Mint ismeretes korábban az Index és a 444 újságíróit ehhez nem hasonlítható, pitiáner okok miatt tiltották ki például, hogy nem megengedett helyen forgattak.

Anyázással mutatkozott be a parlamentben a migránsrugdosó operatőr

A Pesti Srácok című, kormánypárti portálhoz igazolt László Petra operatőr, aki azzal szerzett kétes hírnevet magának, hogy 2015 szeptemberében – amikor még a Jobbik-közeli N1TV munkatársa volt –, Röszke mellett a szerepéből kilépve felrúgott egy, a magyar rendőrök elől menekülő gyereket, illetve megpróbált elgáncsolni egy, a gyerekével futó szíriai férfit.

László Petrát idén októberben jogerősen próbára bocsátották a történtek miatt. Nagyobb büntetés volt, hogy már közvetlenül a rugdosás után elbocsátották, majd állítása szerint több halálos fenyegetést is kapott, ezért úgy döntött, hogy Oroszországba költözik. Ez a jelek szerint nem történt meg, hiszen hétfőn már a Pesti Srácok munkatársaként bukkant fel az Országgyűlésben.

A jelek szerint itt sem tudott az operatőri szerepben maradni, hiszen – Volner János, a Jobbik frakcióvezetőjének közleménye szerint – „keresetlen, nyomdafestéket nem tűrő módon illette” Szilágyi György képviselő édesanyját. A frakcióvezető ezért kezdeményezte Kövér László házelnöknél, hogy „a fent említett sajtónak nem minősíthető bulvárpropagandát, azaz a Pesti Srácokat” tiltsa ki a parlament épületéből, ahogy korábban más, kisebb súlyú szabálysértést elkövető sajtóorgánumokkal is tette.

László Petra közvetve elismerte, hogy mit mondott, hiszen elnézést kért Szilágyitól, mikor ő a parlamenti folyosón a sajtónak beszélt a történtekről. A Hír TV videóján hallatszik, hogy az operatőr többször is sajnálkozik, de ugyanakkor megpróbálja megmagyarázni, miért tette, majd méltatlankodik, amikor a képviselő nem kíváncsi erre.

https://mno.hu/belfold/anyazassal-mutatkozott-be-a-parlamentben-a-migran…

Kapcsolódó cikkek

Molnár F Árpád Morvai Krisztináról. VIDEÓ

O.L.K.T.

Omladozó egészségügy: Reggel betolták műtétre a beteget, délután kitolták!

Rubóczki Tamás

Állampolgári ellenőrzés 😁😁😁 …

O.L.K.T.