Annyit migráncsozott és sorosozott, hogy unalmában behált a Szilárd

Emberünk minden elképzelhető módon kiszolgálja főnöke azon kívánalmát, hogy annak ülepe tiszta maradjon. Bár ezúttal nem csak a széles nyelvcsapások terén bizonyult „Rezsiszilárd” egyedülálló tehetségnek. Nem. Abban a versenyszámban meglehetősen kiegyenlített a küzdelem.

A főnöke sem egy százas, de Szilárd az szilárd :D..Rezsi Szilárd….A fél ország rajta röhög. A butábbak is átlátnak már rajta. Szajkózza csupán a szájába adott szavakat, aminek sem valós alapja, igazságtartalma, sem igazi mondanivalója nincs a mai világban.

Ez egy feudalizmusból itt felejtett őskövület. Mindenképp a gazda kiszolgálója.

Az pedig teljesen érthetetlen, hogy egy ilyen alulképzett bunkó mutasson utat a magyar népnek azzal, hogy folyton valakit szid és mindenki hazaáruló szerinte, aki nem sorosozik, vagy migránsozik. Ez az “ember” egy dolgot nagyon megtanult. Kiszolgálni a gazdáját.

Igazi csinovnyik.

És ez a Fidesz alelnöke.

Kapcsolódó cikkek

Ezek a legjobbak a Néppártból való…

Rubóczki Tamás

Botrány a parlamentben! Orbán megpróbálta kitépni Hadházy kezéből a plakátot

O.L.K.T.

18+: Perrel fenyeget a meztelen képei miatt az államtitkárnő! (Képek)

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!