Annyira kevés az orvos, hogy még a szabadnapjukon is dolgoznak, sőt műtenek is!

Az elmúlt napok (csütörtök, péntek) időjárása, az ónos eső, a lefagyott utak okozta balesetek próbára tették az egészségügyi dolgozókat Egerben is.

A Markhot Ferenc Kórház Sürgősségi Betegellátó osztályán csütörtökön 167 beteg jelentkezett különféle törésekkel, zúzódásokkal.

Az ominózus két napon és hétvégén is folyamatosan operálták az egri orvosok a balesetek elszenvedőit – tudatta a heol.hu-val az intézmény sajtóreferense.

Emlékeztetett, hogy a csonttöréses balesetek magas száma miatt, a traumatológiai osztály vezetője konzultált a kórház vezetőivel, megszervezték vasárnapra egy teljes műtői team munkába állását.

A traumatológia, aneszteziológia, a műtő és a higiéniai osztály munkatársai – összesen tízen –önként vállalták, hogy vasárnapi szabadnapjukat feláldozva, egész nap ellátják a betegeket.

Kapcsolódó cikkek

Számítok rátok, számíthattok rám! Boldog új évet Magyarország!

O.L.K.T.

Botrány a Parlamentben! (ÉLŐ)

O.L.K.T.

Polt Péter szerint annyira sötétek a magyar emberek, hogy akkor is korrupciót képzelnek, amikor az nincs

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!