Andy Vajna sírjáról lopják a szivarokat

Alig helyezték végső nyugalomra Andy Vajnát, a temetői szarkák már­is fosztogatják a sírját. A szerettei és barátai által vásárolt értékes szivarokat lopták el róla.

Még a leghíresebbek végső nyughelyét sem kímélik a tolvajok, így a néhai Andy Vajnáét sem. Lapunk munkatársai tegnap ellátogattak a Fiumei úti temetőbe, ahol csütörtökön helyezték végső nyugalomra a legendás filmproducert, a Magyar Nemzeti Filmalap vezetőjét. Állami vezetők, a hazai művészvilág nagyjai állták körül a sírt, és többek kö­zött Arnold Schwarzenegger, hollywoodi sztár, volt kaliforniai kormányzó mondott beszédet. Még tegnap is számos turista és rajongó látogatta meg a producer végső nyughelyét, hogy lerója kegyeletét. Ám nem mindenkit a tisztelet vezetett a virágokkal borított sírhoz.

Szomorúan tapasztaltuk, hogy míg tegnapelőtt több tucat kubai szivar hevert Andy Vajna fényképe előtt, melyeket a barátok, tisztelők hagytak ott „útravalóként” a közismerten sokat szivarozó elhunytnak, tegnap már alig harmincat találtunk. A drágább darabok eltűntek, értékük szerény számítás szerint is félmillió forint.

Forrás és bővebben itt:http://www.borsonline.hu/celeb/andy-vajna-sirjarol-lopjak-a-szivarokat/168589?fbclid=IwAR3vqTkXwkuB3-4wpVn6d21jyTls-oHW1fU9IQE9ktRRmW8cBfoVw3rRi9U

Kapcsolódó cikkek

EZT NÉZD! Egy utas rosszul lett a hármas metrón…

O.L.K.T.

Két hónappal az átadás után már ázik az Újpest-Városkapu metrómegálló

O.L.K.T.

Ez az én hazám, itt akarok és itt is fogok élni.

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!