Ámítás volt az országos sztrájk és blokád! – Na akkor mit tesztek most emberek?

Mit tesztek? Dolgoztok vakulásig?!

Sikeres sztrájkot a helyi ügyek megoldására lehet szervezni, ezt mutatja az Audi esete is. Ám az országos sztrájk elmaradása nem a szakszervezetek sara.


Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke

Nem a szakszervezetek sara az országos sztrájk elmaradása – ezt mondta Palkovics Imre, a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke a Klubrádió “Szolidarítás” című műsorában. A szövetség vezetője szerint a helyi ügyek megoldása kell legyen az első lépés: úgy véli ugyanis, hogy az Audi sztrájk sikere is abban rejlett, hogy a helyi probléma orvoslása képes volt valódi, egységes fellépést kovácsolni. 

Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke kifejtette: az országos sztrájk felhívása elhamarkodott volt ugyan, de szem előtt tartandó, hogy bizonyos problémák megoldására ez az egyetlen lehetőség. Az érdekképviselet elnöke hozzátette: a sikeres munkabeszüntetés kulcsa az lehet, hogy a munkavállalók egyedüli megoldásként tekintsenek a sztrájkra. 

olkt.hu/klubradio.hu

Kapcsolódó cikkek

Csintalan : “A f@szom kivan az ilyen baromságokkal…”

O.L.K.T.

” A MAGYAR NÉPET SZOLGÁLOM!” Szégyelljétek magatokat! VIDEÓ

O.L.K.T.

Írja csak fel!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!