Amikor az ember elaljasul félelmében…(két eset)

0
  1. Hogy mi mindenre képesek ezek az elaljasult emberek a hatalmuk megtartása érdekében? Ötletből nincs hiány.
  2. Ahogy a Fideszesek egyre jobban érzik a vereség lehetősségét egyre elkeseredettebbek és olyan ötletekkel állnak elő, ami tényleg gyomorforgató.
  3. Félő, hogy ez még csak a kezdet. De ezek után elképzelhető lesz majd az ellenjelölt “véletlen balesete, vagy halála is “
  4. Beijedt álmigránsok vallottak a rendőröknek, hogy a fideszes Simonka embere öltöztette be őket!

Itt egy példa:

Két csadorba öltözött nő jelent meg hétfő délután Orosházán Vona Gábor utcafórumán.
Esélyük ugyan nem volt a provokációra, mivel a helyszínen posztoló rendőrök azonnal útjukat állták és az adataik felírását követően elvezették őket a környékről.

Az imaszőnyeggel érkező végegyházi nők egyike a rendőri intézkedéstől annyira megijedt, hogy már a helyszínen bevallotta, hogy Simonka György fideszes képviselő egyik embere öltöztette be őket.
Oszd meg,ha téged is felháborít!

Itt egy másik példa:

Dél-Békésben iskolákban-óvodákban öltöztetik ”simonkás” pólókba a gyerekeket!
Kényszeredett mosolyok és értetlen gyermektekintetek.
Több Dél-békési településen is felháborodást szült, hogy közintézményekben gyermekeket kényszerítenek arra, hogy Simonka György Facebook oldalát népszerűsítő pólókat viseljenek. Oknyomozásunk révén akadtunk rá az alábbi Facebook bejegyzésre, amely a Magdu Lucian Román Általános Iskola és Óvoda oldalán található. „Az Adventi Rajzpályázat résztvevőinek, a pályázat fővédnöke Simonka György Dél-Békési országgyűlési képviselő úr egy meglepetést küldött. Intézményünkből 5 óvodás gyermek és 16 iskolás diák lett jutalmazva”

Forrás és bővebben:https://365napebredes.blogspot.hu/2018/03/hatalmas-botrany-del-bekesben-simonkas.html

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!