Amíg az OMSZ Mentők főigazgatója Kötcsén mulat Orbánékkal, addig a mentősöknek maguknak kell mosniuk a véres munkaruhát!

0

Otthon, a család szennyesével együtt kénytelenek kimosni a véres munkaruhákat a mentősök. Ez egyáltalán nem higiénikus, ráadásul a mentős ruházatot csupán kilenc alkalommal lehetne tisztítani, utána új felszerelést kellene kapniuk, mégis hónapokig kénytelenek ugyanazt a szettet hordani – mondta el László Imre a DK egészségügyi szakpolitikusa és országgyűlési képviselője.

A Demokratikus Koalíció képviselője szerint felháborító és taszító, ahogy az Orbán-rezsim bánik az egészségügyi dolgozókkal. Míg az állam kedvenc focicsapatai milliárdokból dőzsölnek, a mentősök otthon mossák a fertőzésveszélyes és véres ruhákat, hogy egyáltalán legyen miben dolgozniuk. Mindeközben Csató Gábor, Országos Mentőszolgálat főigazgatója így érkezett meg Orbánék közpénzből fizetett kötcsei bulijukra.

Ezúton felszólítjuk Csató Gábor azonnali lemondását az OMSZ éléről!

Csató Gábor, Országos Mentőszolgálat főigazgatója, a Fidesz kötcsei piknikjén.

Mi, európai magyarok mindent megteszünk, hogy ezt a gyomorforgató, abszurd rendszert lebontsuk, mert nem lehet tovább tűrni, hogy az életeket mentők nap mint nap középkori körülményekkel küzdjenek meg.