Állítólag Észak-Koreából nagy érdeklődés mutatkozik iránta

0

Júlia Hajgató-Jávor: Nem, közel sem vagyok olyan megbocsátó, elnéző mint Tóta W. ezzel a kamikáze noname mikrofonállvánnyal, aki megpróbálta lealázni Karácsony Gergelyt. Mondják a szakemberek, hogy valaha, még a boldog NER és Orbán előtti időkben ez még komoly szakma volt, a médiadolgozóé. Ha valaki azt gondolja, hogy ez a karrierlehetőségek csúcsa, hogy pártérdeket szolgál ki önmagát, meggyőződését feladva egy közpénzből működtetett médiában, az magára vessen, ha záros határidőn belül süllyesztőben tűnik el. Ha pedig ez nem is jelentett számára önfeladást, akkor pláne nem érdemel megértést, sajnálatot.

Karácsony Gergely pedig hozta az européer, cyranoi eleganciát és szellemességet, rendíthetetlen derűt és kikezdhetetlenséget. Ne csodálkozzon az MTVA, ha maga adott esélyt a lejáratás helyett a NER-híveknek a véleményük megváltoztatására. Sikerült lábon lőnie magát Orbán láncos médiakutyáinak.

Kép: Gábor Breyer

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!