ÁKOS!!! FIGYELEM! VESZÉLY!

Maffiaállamban élünk, ezt tudjuk.

Rejtélyes módon az aki kicsit is keresztbe tesz ennek a maffiabandának (nem kevesebbet állítok) a saját életével játszik.

Aki valaha Pintér és Orbánnal szembe került, valamilyen rejtélyes oknál fogva öngyilkosságot követett el (akár evés közben is bal kézzel és néhány rendőr még akik becsületesek voltak az olajügy kapcsán.), vagy véletlen baleset következtében meghalt (A felcsúti juhász, vagy pld Welsz Tamás, vagy sielés közben a bankigazgató Urbán Zoltán, az Eximbank vezérigazgatója .

Ezek után joggal féltem Hadházy Ákost aki a jelen disznóságait tárja fel.

Szegény Ákos!

Lehet, hogy öngyilkos leszel, vagy halálos baleset fog érni a közeljövőben.

Aggódom miattad.

Kérlek figyelj oda, mit eszel, kérlek figyelj oda, ha közlekedsz és kérlek ne legyen otthon pisztolyod, mert ahol fegyver van, előbb-utóbb az el is sül és épp téged talál el fegyvertisztítás közben. De vadászni se járj, mert vaddisznónak néznek.És vasúti sínen se járkálj, mert jön az a vonat ami évek óta nem közlekedik. Autóba ne ülj, mert véletlenül szembe jön egy osztrák nyugger akinek már nem lenne szabad vezetnie..

Hadházy Ákos!

Figyelj jobban!

Köszönöm!

Gál György OLKT

Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány megtámadta az ukrán csalók több százezres nyugdíját a Parlamentben

O.L.K.T.

Je Suis Czeglédi Csaba!

O.L.K.T.

Hónapokig itt lehet Erdogan, kórházi osztályokat és a felcsúti kisvasutat is lezárják

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!