Ákos eladta a fillérekért bérelt üzletrészét

Kovács Ákos énekes és Tiffán Zsoltkorábbi fideszes parlamenti képviselő is eladta üzletrészét a budai Andante Borpatika Kft.-ből, írja a HVG. Az ügyvezetői pozícióját Ákos megtartotta az étteremben.

Ez volt az a dunai panorámás étterem, ami a kerületi fideszes vezetéstől olyan olcsón bérelte a helyet, hogy a hosszúlépés is többe került, mint a négyzetméterre jutó bérleti díj.

Az Andante most már egy ügyvédé, Geri Zoltáné, aki két éve egy közbeszerzési ügyben is feltűnt. A lap szerint a testvére üzleti körébe tartozó Leftaton & Meadow Kft. nagyon magas áron adott bérbe buszokat a Volán vállalatoknak.

Az I. kerületben októberben az ellenzék győzött, a Párbeszéd politikusát választották polgármesterré. V. Naszályi Márta azt mondta, bár nem akar visszamenőleges hatályú jogalkotásba kezdeni, a jövőben átalakítják az ingatlangazdálkodást, tiszta feltételeket, átlátható pályázati rendszert ígért.

Forrás Index

Kapcsolódó cikkek

131 gazember! Ők a fideszes képviselők

O.L.K.T.

Dobrev Klárának is köszönhető, hogy eltakarították Trócsányit

O.L.K.T.

Orbán győzött, és megvan az új brüsszeli ellenség

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!