Akkora jólét van az országban, hogy tömött sorok állnak az ételosztásánál

A kormánypropaganda folyton azt szajkózza nekünk, hogy az országban soha nem látott jólét uralkodik. Budapest VII. kerületében közben az önkormányzatinak álcázott, valójában a helyi fideszes jelölt, Bajkai István népszerűsítésére szervezett sonkaosztáson kígyózós sorok állnak.

A Fidesz tehát valójában a saját hazugságát leplezte ezzel az akcióval, ami amúgy nem több mint sima szavazatszerzési kampányesemény. Nem az első ilyen a kerületben, volt már ott tej és tojás osztás is. Meglepő módon, pont a választások előtt jutott eszükbe jótékonykodni az egyébként igen jómódú fideszes fiúknak. Jólelkűségük pedig várhatóan pont április 8-áig fog tartani…

Bajkai Istvánnak úgy látszik minden pénzt megér ez a mandátum. Költői kérdés, hogy vajon a gyakorlatilag Fidesz vezette ÁSZ talál-e majd kivetnivalót, esetleg tiltott párttámogatást az akciókkal kapcsolatban?

A képeket látva kijelenthetjük, hogy az általuk hangosan hirdetett jólét egyelőre nem gyűrűzött be a lakosság széles köreibe. Az egyelőre csak a felkapaszkodott NER lovagok kiváltsága. Erre a rendszerre mondhatunk majd nememet április 8-án!

 

Kapcsolódó cikkek

Rendkívüli: Kisbandi kitálalt a maffialeszámolásokról, a Fidesz nyakig benne van!

Rubóczki Tamás

Nem ment el a bíróságra Farkas Flórián vesztegetéssel vádolt roma politikus haverja!

O.L.K.T.

Ez lenne a világ rendje?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!