Akkora alázást kapott a Fidesz, hogy felrobbant az internet ettől a videótól!

Mit ad isten, amit délelőtt leírtunk valósággá vált.

Délelőtt írtuk, hogy a Fidesz mindent megtesz annak érdekében, hogy egyesével vadássza le az ellenzéki politikusokat. Bangóné Borbély Ildikó az MSZP képviselője a minap félreérthető mondatokat mondott az ATV-ben. Félreérthető, azoknak akik félre akarják érteni.

Már fizetett kampányfilmben tolja a kormánypárt a legújabb videót, amit egyébként másolata egy az Egyesült Államokban bemutatott Hillary Clinton ellenes kampányfilmnek. Félreérthető…

Ami azonban bizonyosan nem félreérthető az az, hogy a Fidesz V. számú tagkönyvének tulajdonosa mit állított, és azt hogyan gondolta.

Azonban szinte rekord gyorsasággal megjelent a videóra az ellenzéki válasz, melyben igen komoly mélyütést vittek be a Fidesznek. Maradjunk annyiban, hogy úgy néz ki, végre valahára nem csak az ütéseket szenvedi el az ellenzéki oldal, de ha kell ki is áll önmagáért.

Mindenkit kérünk, hogy ossza meg a videót, mert fontos, hogy minél többekhez eljuthasson az ellenzéki narratíva, mert az ellenzéki oldalon nincsenek forintmilliárdok arra, hogy terjedjen az igazság.

 

Kapcsolódó cikkek

Nem akar felmenni az olajteknő! :) A szöveg odaver!

O.L.K.T.

Az ukrán maffia simán bevásárolt budai luxusingatlanokból a rendőrség és a bevándorlási hivatal tudtával!

O.L.K.T.

Lórehabilitáció? Hit Gyülekezete? Eszék foci?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!