Akik nem a Fideszre szavaztak, azok mind Soros ügynökök.

Nem áll le Orbán a Sorosozással.

A választások előtt kétezer Soros ügynökről beszélt akikről tudomásuk van. A Kormányzati támogatású Figyelő már össze is szedett kétszáz Soros bérencet.

Annyira fontos számukra az ellenzék illetve a Civil társadalom felszámolása, hogy az újonnan alakuló kormány első törvényjavaslata a Soros törvény lesz, amit alkotmányosítani akarnak.

Szinte bűnözőként fognak tekinteni minden Civil társaságra akik merészelnek kormányzati kritikát megfogalmazni. Rájuk fogják, hogy Soros pénzeli őket és hogy ezen pénzen migránsokat akarnak MAGYARORSZÁGRA telepíteni. Az összes hatóságot, a nemzetbiztonsági hivatal összes titkosszolgálati fegyverét is bevethetik a Civilek ellen és be is fogják!

Ezekután már csak az jöhet, hogy bárki aki nem rájuk szavazott, az mind Soros pártkatonája és elszámoltatásban lesz része!

Ez ma a jogállamiság Magyarországon! Egy diktatúra elnyomás alá helyezi azokat a szervezeteket, akik esetleg nyomást tudnának gyakorolni rájuk, a piszkos űzelmeik miatt.

Kapcsolódó cikkek

Szíjjártó megint belerúgott Junckerbe.

H Miklós

Mészáros Lőrincék az Orbán Viktor által is használt osztrák magángéppel utaztak a Maldív-szigetekre.

H Miklós

Olimpiát rendeznének, de a működésképtelenség határán van a vonatközlekedés Pest megyében

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!