Akik kiérdemelték…

Olvastam az egyik Fideszes hölgy kommentjét, szinte most is látom a nyála csepegését, ahogy egy imát is megszégyenítő módon adott hálát az Istennek, amiért neki Orbán Viktor a miniszterelnöke. Ódája végeztével még odavetette, mennyire köszöni, hogy megvédi a “miniszterelnök úr” a magyarokat minden harcban. Tessék mondani! Milyen harcokról van szó? Miről maradtam le? Megtamámadtak minket vagy visszacsatoltuk Trianont? Esküszöm én hülyén fogok meghalni.

Mindeközben egy másik hölgy azért hálálkodik, amiért a nagy vezér segíteni fog felvirágoztatni az országot. Melyiket? Mert mi már fel vagyunk. Nem? Olyan jól teljesítünk, hogy ilyen jól még soha nem állt az országunk. Azért ne legyünk már ennyire surmók, hogy egy hazugságot hazugsággal cáfolunk!

Esküszöm, hogy a legkisebb falu szélén álló putriban élő közmunkás nagyságrendekkel különb ember, mint kormányunk nem fizetett és fizetett bérkommentelői. Néhány hozzászólás elolvasása felért nekem egy szociológiai tanulmánnyal. Lipótmező bezárása komoly következményekkel járt, amennyiben a politikai elitet és a mindenre elszánt híveket és bérhíveket nézem. Úgy terem itt a sok hülye, mint eső áztatott réten a bolondgomba.

Forrás: Tóth József/facebook

Kapcsolódó cikkek

Amikor a fagyi visszanyal – Építette a kormány kerítését: óriásit bukott a munkán

Rubóczki Tamás

Nyugdíjasok figyelem! Egy jó és egy rossz hír

O.L.K.T.

Gajda Péter válasza Hadházy Ákosnak

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!