Aki qrvának áll, ne sírjon, ha dugják!

0

Matteo Salvini jön épp most Budapestre ajánlatot tenni O1G-nek. A Néppárt már nem ad levegőt neki, mert kiismerték. Hamarabb mint maguk a magyarok.

Lám-lám. Hamar megtalálták egymást Salvinivel.

De ez nekünk nem jó…Mert sokan Orbánt és a Fideszt azonosítják Magyarországgal.

Magyarország nem náci! Magyar ember nem geci, és nem rosszindulatú, hisz valaha a vendégszeretetünkről voltunk híresek. Magyarország szándékosan elbutított és naiv…mert bevette egy tébolyult (grazi szökevény) ember badarságait és jelenleg gyűlöl mindenkit aki kicsiben is más mint ő. Magyarország sokat tanult az elvesztett II. Világháborúból a sok-sok áldozat, majd a kommunista blokk és a kiközösítés árnyékában.

Viszont most hülyére van véve és nehéz a kijózanodás. A magyar ember konok és nehezen változtat azon amit az agyába ültetett a mindnyájunk adójából fizetett (és sok helyen csak ez fogható) hazug “közmédia”.

Az, hogy midig a jó nyer a végén és az igazság győzedelmeskedik, úgy rendben is lenne, de nekünk ezt meg kell még élnünk és ki kell még várnunk, mert a történelem kerekét visszaforgatni-tudjuk-nem lehet.

Nehezen ébred a magyar.

Sokan azt hangoztatják, hogy nem volt TÉNYLEGES rendszerváltás, csak politikai és főleg gazdasági hatalomátmentés. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint az amit nap-mint nap megélünk.

Eltévelyedtünk…elvesztettünk újabb 30 évet.

Ideje lenne már Magyarországot valóban felzárkózási pályára állítanunk, mert ez a csöppnyi kis, európai ország elvész hamar a TÖRTÉNELEM VIHARÁBAN.

MENTSÜK AMI MÉG MENTHETŐ!!!

Legyünk MAGYAROK EURÓPÁBAN FELEMELT FEJJEL!

Zavarjuk el (és számoltassuk el) a most a fasizmus felé kacsingató elmebetegünket és a parazita bandáját!

Magyarország ennél többet érdemel!

OLKT: Gál György