Akár egy száz éve halott ember is szavazhat!

Simán szavazhat egy halott is?

Az új választójogi törvény szerint a külföldön elő magyarországi lakcímmel nem rendelkezők szavazhatnak levélben. Ezen szavazók névjegyzékét soha sehol senki nem ellenőrzi. Az új szabályzat szerint már nem szükséges a rendszeresített válaszborítékban visszaküldeni a szavazatot, hanem bármilyen hétköznapi borítékban is lehet.

Mit is jelent ez?

Azt, hogy akár egy száz éve halott szavazatát is bárki elküldheti egy sima borítékban, mert a kutya sem ellenőrzi, sőt ha sérült szakadt a boríték az sem baj, ha bizonyíthatóan nem látszik rajta, hogy felnyitották. Igen ám, de miután felnyitották, és panasz érkezne ezzel kapcsolatban, ki és hogyan tudja majd bizonyítani a sértetlenségét?

Szóval, bárki névében bárki küldhet egy sima borítékban egy szavazatot a választásokkor.

Bocsánat! Küldeni sem kell! Be  sem kell vinni a szavazó körzet által kijelölt központba! Bárkinek oda lehet adni aki azt állítja, hogy összegyűjti és beviszi a gyűjtőhelyre.

Mi ez, ha nem az évezred legnagyobb csalásának a lehetősége?

 


Kapcsolódó cikkek

Tudta? – A Fidesz a világ egyik legsikeresebb pártja. Ne már!

H Miklós

Toroczkai Légiója és a Betyár Sereg megfenyegette a törökszentmiklósi romákat, akkik gyermekeiket menekítik otthonukból!

O.L.K.T.

Orbán Viktor: “Manfred Weberrel fájdalmas vitánk lesz!”

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!