Ajándék helyett migráncsot hoz idén a Jézuska! Legyünk résen!

0

“A Jézuska  is Soros fizetett katonája, ez ma már tisztán látszik!” – jelentette ki Németh Szilárd, a kormány  Soros ügyekért felelős államtitkára.

A kerítés sem lesz elég a migránsáradat megállítására. Legalábbis ezzel riogatta ma reggel újságírók egy csoportját Németh Szilárd, aki szerint Soros György maga mellé állította a Jézuskát , ügynökévé szervezve  a Soros-terv terv megvalósítása érdekében.

“Mivel a határainkon a kerítés miatt már nem tudja átcsempészni a 12 milliárd migránst, de még a Bakondi György által beharangozott 70 ezret sem, ezért a Jézuskát szerződteti le Soros a bevándorlási politikájának és Magyarország tönkretételének érdekében. Egészen pontos információink vannak arról, hogy december 25.-én  próbálja meg becsempészni a migránsokat. De ezt mi nem engedhetjük. A gyerekek tehát nyugodtan énekelhetik az idén, hogy “mennyből az angyalt…” . Mi azért résen vagyunk és igyekszünk elérni, hogy migráncsokat ne hozzon. Mi döntsük el, hogy kikkel kívánunk együtt élni és a magyarok döntöttek is, mégpedig 2/3-dal”

Németh kifejtette, hogy mivel a Jézuska felülről, a mennyekből  érkezik, ezért a kerítés sem lesz neki akadály, így az ország légterébe történő berepülés után próbálja eljuttatni a végső helyükre a migránsokat.

E hatalmas méretű embercsempészést azért is lesz nehéz felderíteni az államtitkár szerint, mert a migráncsokat ajándékok közé rejti a Soros-bérenc Jézuska és így csak kóstolással lehet majd megállapítani, hogy valami Milka vagy eritreai menekült.

 

Forrás: hircsarda.hu