Agyukra ment a hatalom. Kövér tényleg beteg.

„Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között a homoszexuális párok között, akik örökbe akarnak fogadni. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni.”

Kövér megint elfelejtette bevenni a gyógyszereit. De ez csak a kisebbik baj. A nagyobb, hogy a saját alaptörvényüket is l…arja: “XV. Cikk (2) Magyarország az alapvető jogokat mindenkinek bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, … születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül biztosítja.” Valamint az “I. cikk (1) AZ EMBER sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani. Védelmük az állam elsőrendű kötelezettsége.”

Nos, a “nemzet köteles-viceházmestere” változatlanul hozza a formáját. Az is dögöljön meg, aki bezáratta a “sárga házat”.

Forrás: Juszt László/facebook

Kapcsolódó cikkek

Így ég el a jövőnk a hamburgerért! Nézd meg te is!

O.L.K.T.

9 000

O.L.K.T.

Handó Tünde törvénymódosítással érné el, hogy ne lehessen beperelni

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!