A volt felcsúti polgármester gyilkoltatta meg Váradi Andrást?

0

Váradi András tisztázatlan halála

A Göböl-pusztai juhász szörnyű története valójában a beteg magyar társadalomról készült borzasztó látlelet. Az hogy egy kisemmizett ember életét – aki rendszeresen szerepel a híradásokban – így el lehet venni, ez egyértelműen jelzi hogy borzasztó állapotban van a társadalom, amiben élünk. Váradi András halálának körülményeiről már szinte mindent tudni lehet. Tudható hogy miért kellett meghalnia. Tudható hogy hol kell keresni az életét kioltókat. Egyedül azt fedi homály, hogy pontosan hogyan halt meg valójában Váradi András. Akik az újabb és újabb izgalmakat keresik, azok nyilván a Göböl-pusztai juhász ügyétől már átpártoltak valamelyik valóság show-ra a képernyők előtt. Pedig a legnagyobb valóság show az ami a ma Magyarországon, a magyar társadalommal történik. Az Orbánisztán nevű nyomorúságos ország már rég nem Európában van, hiszen Orbán állama egy Abszurdisztán nevű földrészen található, ahol a lehetetlen fogalma ismeretlen. Legalábbis akkor ha valami újabb borzasztó dologról van szó. Váradi András halála csupán egyetlen lépcsőfok volt a még mélyebb társadalmi mozsárba vezető úton.

Azok között akik veszik maguknak a fáradságot, és elolvassák az alábbi viszonylag hosszú iratot, nyilván olyan érzésük lesz hogy az semmi újat nem mond Váradi András halála ügyében. Ezért az olvasók figyelmét előre felhívom az irat első sorára, ami úgy kezdődik: ,,Címzett: Bicskei Járásbíróság”.

Valójában ez az ami új Váradi András halála ügyében. Ugyanis az a sok információ ami nyilvánossan is elérhető, és köztudott, Váradi András halálával kapcsolatban, azt hiába tudja mindenki, ám ezek az információk nincsenek a bíróság tudomására hozva. A bíróság pedig úgy működik hogy ami adat – információ szerepel a bírósági ügy iratanyagában, az létezik a bíróság számára, ami meg nincs ott, az a bíróság számára nem létezik, így figyelembe venni sem tudja. Ezért mindazt, amit gyakorlatilag már szinte mindenki tud Váradi András halála ügyéről, a bíróság tudomására hozom, tudjon a bíróság is ezekről.

Apropó bíróság! Egyenlőre még az is kérdés hogy Váradi András halálos ügyében van-e még egyáltalán bíróság. A bicskei bíróság épülete természetesen meg van, a minap láttam, a tábla is ott virít rajta – Bicskei Járásbíróság. Ám nagyon úgy tűnik hogy Váradi András halálos ügyében a bíróság mégis köddé vált, és eltűnt. Nincs újabb tárgyalás, nincs ügyintézés, nincs bíróság… Ne legyenek illúzióink! Orbánisztán Abszurdisztán földrészének mocsaras vidékén fekszik, ahol az egyre mélyülő mocsár képes elnyelni bármit. Még akár Váradi András halálos ügyét intéző bíróságot is…

Akik unják a valóság show-t a képernyők előtt, azok nézzenek maguk körül bátran ebben az országban, csupa izgalom ahogy napról napra egyre jobban süllyedünk bele a Fidesz mozsarába. Akik pedig végigolvassák az iratot, azoktól azt kérem kattintsanak az oldal végén lévő linkre is. Mert tartozunk annyival Váradi Andrásnak, hogy kiálljunk az emléke mellett.

 

 

olkt.hu/hajnaczkicsaba.blogspot.com