“A valóság hamarosan beköszön Orbán ajtaján” – egy külfödi sajtó szerint.

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédéről és a Freedom House jogvédő civilszervezet legfrissebb jelentéséről közölt cikket hétfőn a legolvasottabb horvát napilap, a Vecernji List.


A lap több gondolatot idézett a magyar miniszterelnök vasárnapi évértékelőjéből, majd megjegyezte: “az ünnepi hangulat ellenére a valóság hamarosan beköszön Orbán ajtaján”.    

A szerző arra emlékeztetett, hogy néhány nappal a kormányfő beszéde előtt a washingtoni központú Freedom House bírálta a magyar kormányt. A jelentés szerint Magyarország az egyetlen olyan európai uniós ország, amelynek jogállamisági besorolását “részben szabadnak” ítélte meg a nemzetközi szervezet.    

A Vecernji List kiemelte, hogy Horvátország is megelőzi Magyarországot.   

Orbán Viktort nem érdeklik a kritikák, miközben országa “a legkevésbé szabad ország az Európai Unióban” – áll a cikk címében.   

Mike Pompeo amerikai külügyminiszter budapesti látogatása kapcsán az újság hosszan taglalta Magyarország és az Egyesült Államok viszonyát is.

Forrás atv.hu http://m.atv.hu/belfold/20190211-kulfoldi-sajto-a-valosag-hamarosan-bekoszon-orban-ajtajan

Kapcsolódó cikkek

Deutsch Tamás elvesztette a drogpert!

Rubóczki Tamás

Karácsony Gergelyék keményen nekirongyoltak a Fidelitasnak

O.L.K.T.

Orbán mentálisan beteg!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!