A TŰZOLTÓKKAL AKARJÁK A SZEMETET ELVITETNI

0

NE CSINÁLJUNK MÁR KRISZTUSBÓL BOHÓCOT,
A TŰZOLTÓKKAL AKARJÁK A SZEMETET ELVITETNI

A mai napon 116 Nógrád és Pest megyei településen megszűnt a hulladékszállítás. A szolgáltatást végző céget -állításuk szerint- nem fizeti ki az erre szakosodott állami vagyonkezelő cég.

Nyilván fel lehetne sorolni, hogy mi mindenre mennek el nagyságrendileg nagyobb összegek közpénzből. Vagy azt is ecsetelhetnénk, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerében egy központi felügyelet alatt működő szolgáltató, a többségében kormánypárti önkormányzatok és az elvileg az állampolgárok érdekeit képviselő színtiszta kormánypárti honatyák milyen fokú teszetoszasága kell ahhoz, hogy két megye nagy részén teljesen leálljon a szemétszállítás…?

A legdurvább az egészben mégis az az ötlet, hogy mostantól majd a tűzoltókkal akarják a szemetet elvitetni. Mégis hogy fogják majd ezt kivitelezni?
Bakondi György kiadja parancsba a tűzoltásra és életmentésre kiképzett, felesküdött állománynak, hogy irány talicskázni?!

A rendőrök a hajléktalanokat kergetik, a kirúgott hivatalnokokat beállítják műtőssegédnek, a tűzoltók meg majd a szemetet furikázzák?
Ez Magyarország?

Forrás: Tarjáni Fészek