A TRÜKKÖS MTVA

A DK négy országgyűlési képviselőjét beengedték az MTVA Kunigunda utcai épületébe, sőt, megígérték nekik, hogy közleményük benne lesz a tévében, de azután mégse lett, mert a tévé nem akarta, hogy a többi ellenzéki párt kimaradjon a jóból.

Azt ígérték Vadai Ágneséknek, hogy beolvassák a nyilatkozatukat, de ehelyett egy újabb ellenzéket lejárató anyagot raktak össze. Ez lenne a közszolgálati média?

Híradóban távozásuk után nem pontosan az történt, amit ígértek, helyette  egy 4 és fél perces „tudósítást” adtak le, alternatív tényekkel körítve.

Ennek az volt a címe:

„Folytatódott az ellenzéki cirkusz az MTVA épületében”

  • majd egy másik, egymondatos DK-közleményt mutattak be az anyagban;
  • hosszasan mutatnak erősen megvágott felvételeket a decemberi eseményekről, azt állítva, az ellenzéki képviselők zaklatták a szerkesztőket és erőszakot is alkalmaztak;
  • hangsúlyozták, az elsőfokú ítélet, amelyet Gáti Péter bíró hozott, „nem jogerős”;
  • végül a bírósági ítélet kapcsán az MTVA egyik saját jogászát, Csóka Velmirát idézik, aki hosszasan értekezett arról, szerinte miért nincs igaza az ítélkező bírónak.
Forrás: Mérce /https://merce.hu/2019/09/28/csunyan-atverte-az-mtva-a-dk-kepviseloit/?fbclid=IwAR0hSCp8bHkYED4KIraMLXKfheWTSLnPU3PvnB5leqL9vKK8BxL6shoBU7g

Kapcsolódó cikkek

Mindennek van oka…Ennek is.

O.L.K.T.

Szájer össze-vissza hazudik!

Rubóczki Tamás

Magyar Szociális Fórum: Lapít a Fidesz!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!