A szopófantom a kormány hibája Burány Sándor Mszp-s politikus szerint.

A szopófantom a kormány hibája Burány Sándor Mszp-s politikus szerint.

Az MSZP-s országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy a Szopófantom ügye „Magyarország bűntörténetének talán legbizarrabb” szexuális zaklatási ügye. De Burányt nem ezért izgatja a Szopófantom, hanem azért, mert szerinte „a történet pontosan jelzi, milyen a droghelyzet és a közbiztonság ma Magyarországon.”

Az Index beszámolója szerint Burány azt mondta, hogy sem a rendőrség, sem a kormány, sem az önkormányzat nem talált megoldást a droghelyzetre. A politikus szerint nem a rendőség a hibás, mert ők többnyire elkapják az elkövetőket (ahogy történt most is), viszont a kormány drogstratégiája megbukott, köszönhetően annak, hogy nem találtak megoldást a dizájnerdrogok problémájára.

Kizárólag kriminalizációval nem lehet kezelni a helyzetet, hogy mennyire nem, azt éppen a Szopófantom mutatta meg legvilágosabban

Forrás  https://24.hu/belfold/2018/09/30/az-mszp-s-burany-szerint-a-kormany-hibaja-a-szopofantom-letezese/

Kapcsolódó cikkek

Kósa Lajos szerint, aki az ellenzékre szavaz, az háborút akar

O.L.K.T.

Rápacsáltak, eldugták de megtalálták kétszázezren

O.L.K.T.

Nem elég 680ezer aláírás

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!