A szolgálólány meséje találkozik a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalommal VIDEÓ

lordovravens

A hozz Európába még egy arabot mozgalom sokkal szimpatikusabb. az anyaság egyébként is tök gáz. főleg, ha tanult afrikaiak tömegei tolonganak, hogy fellendítsék Európa gazdaságát. egyébként is tök önző lenne, ha az állam meg mindenféle náci mozgalom szülésre buzdítaná a többségi társadalmat, miközben sok hét gyerekes afgán család sokkal jobban megérdemelné a támogatást. ha őket hozzuk ide, legalább nekünk nem kell családot alapítani és ők úgyis sokkal felvilágosultabbak, mint ez a sok fehér náci.
mintha fegyvert fognának a nők fejéhez és kényszerítenék őket.

Vélemény:
easy way
Orbánpatkánynak stadionok kellenek, trafikmutyi, endivajna lotyó kirittyentve a pénzünkön, audi a lézerjani segge alá, milliárdos falusi gázszerelő, luxusvadászat a semjénzsótinak, soroljam még? Vagyis a magyar gyerek nincs a fontossági listán rajta.

Kapcsolódó cikkek

Analfabéta…

O.L.K.T.

Botrány Győrben, az alakuló közgyűlésen VIDEÓ

O.L.K.T.

Ne zavarj, éppen lopok! – a közbeszerzési törvény módosítása

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!