A szélsőjobboldali fideszes Bede Zsolt nyíltan megfenyegette a 444 újságíróit! – Csapjunk oda a Vadhajtásoknak!

0

Bede Zsolt a Fidesz házi szélsőjobboldali csicskája, aki szereti a pofozkodást, rendzavarást és a rendbontást, amit már December óta folyamatosan be is mutat itt a Facebookon és itt ott az országban! Bede a 444.hu újságíróinak ezt írta a közösségi oldalán. A kiírást szóról szóra változtatás nélkül adunk közzé.

“Üzenetünk a 444-nek: B@sszátok meg a halottat az anyátok temetésén

Előre leszögezzük, lehet, hogy nem fog mindenkinek tetszeni ez a hangnem, amit most megütünk, de most már eddig és ne tovább.

Lejárató hadjáratot indított a görögországi tudósítók ellen Soros csicska blogja, akik előszeretettel szopkodnak buzikat és migránsokat, bár ezen nem nagyon kell csodálkoznunk, hisz egytől egyig kis buzi gyerekek, szivárványos csicskák, akik Soros faszát bő nyállal szopkodják és mindent támogatnak és istenítenek, ami rombolja a magyarságot. Számukra az a lényeg, hogy le legyen rombolva egy népnek az identitása is.

A Vadhajtások stábján kívül csak az M1 tudósítói vannak kint Görögországban és 2 napja mutatjuk be azokat az áldatlan állapotokat, amik ott uralkodnak. Ezt most ez a csicska metszett faszú blog megpróbálja nem csak elbagatelizálni, hanem minket, magyar tudósítókat nevetség tárgyává tenni.

Bár ilyenekre nem szoktunk reagálni és nem is sokáig kell foglalkozni az ilyen buzi dolgokkal, mint a 444, reméljük eltakarodnak a CEU-juk után az országból ők is. De ezt már egy magyar ember nem nyelheti le, amit ezek a Soros bérenc firkászok megengednek maguknak. Így hát a metszett faszú Soros blogos csicskák nyugodtan basszák meg a halottat az anyjuk temetésén. Ezekután nem szeretnénk tőletek hallani, hogy bárki veletek szemben nem tartja be a sajtó etikettet.

Ti nem csak, hogy nem sajtó vagytok, hanem a magyarság legnagyobb ellenségévé váltatok és ki kell Magyarországról irtani még az írmagotokat is.”

Bede Zsolt (Fidesz-Vadhajtások), 2019. április 08.

Szóval cincáljuk őket ízekre facebook.com/Vadhajtasok oldalon.

https://www.facebook.com/Vadhajtasok/?ref=br_tf&epa=SEARCH_BOX

olkt.hu

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!