A szakszervezeti szövetség bejelentette az országos sztrájkot és blokádot!

Országos munkabeszüntetést, autóút lezárást és részleges illetve teljes blokádokat szervez a Magyar Szakszervezeti Szövetség – nyilatkozta a szervezet alelnöke, Székely Tamás, miután Áder János köztársasági elnök aláírta a túlóratörvényt.

Ha megnézzük a mai miniszterelnöki megnyilvánulást, és az Áder János által aláírt törvény hatályosítását, teljesen beigazolódik az az állítás, amit az ország nyolcvan százaléka állít: ebben az országban diktatúra van

– fogalmazott az InfoRádiónak Székely Tamás, a Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke azok után, hogy az államfő csütörtök délután aláírta a tiltakozásokat kiváltó túlóratörvényt, illetve Orbán Viktor egy ezt érintő kérdésre válaszolva mindössze annyit mondott, hogy most alkották meg a törvényt, és az működni is fog.

 

 

olkt.hu/MTI

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Drámai bejelentést tett a Sneider Tamás!

Rubóczki Tamás

Előkerült egy hangfelvétel ahol a fideszes vezetők már a pályázatok kiírása előtt eldöntötték, kik fognak nyerni az EU-s pályázatokon!

Rubóczki Tamás

Mese: Papp Hírhamisító Dániel szerint az ellenzéki képviselők megfélemlítették, fenyegették, inzultálták az MTVA munkatársait!

Rubóczki Tamás