A Rogán család kinőtte a Pasa Parkot, beköltöztek Sarka Katáék mellé egy hatalmas házba

Rogán Antal legfrissebb vagyonnyilatkozatában több ingatlan is szerepel, köztük első helyen az öt éve rejtélyesen megnövő, Pasa Parkban lévő 185 négyzetméteres lakás (ami a felesége lakrészével együtt kb. 250 négyzetméteres). Eddig úgy tudtuk a miniszter és családja ebben az ingatlanban élnek.

Ez azonban mostanra megváltozott, Rogánék ugyanis már nem a Pasa Parkból, hanem a 12. kerületi Felhő utcából járnak dolgozni.

Az ingatlan nem szerepel a miniszter legutóbbi vagyonbevallásában, de az ingatlanok között elvileg nem is kellene szerepelnie, hiszen tulajdoni lap szerint nem az övé, hanem Bessenyei István vállalkozóé a ház. Bessenyei a kormányzati megbízásokkal elég jól álló Valton Security kisebbségi tulajdonosa és Sarka Kata férje, Sarka Kata pedig Rogán Cecília barátnője és üzlettársa. Bessenyei érdekeltsége egyébként például az a magánrepülőket bérbe adó cég is, ami már több fideszest is külföldre röptetett, és megjelenik a Rogán-család elhíresült helikopterútja mögött is.

Megkérdeztük a Miniszterelnöki Kabinetirodát, milyen jogcímen használja Rogán Antal az ingatlant, és alig 20 perc múlva érkezett is a válasz:

„A megkeresésében szereplő ingatlant Rogán-Gaál Cecília bérli.”

Bessenyeiék és Rogánék akár együtt is elférnek a házban, az ingatlan ugyanis hatalmas.

Bővebben: 444.hu /https://444.hu/2019/09/13/a-rogan-csalad-kinotte-a-pasa-parkot-bekoltoztek-sarka-kataek-melle-egy-hatalmas-hazba

Kapcsolódó cikkek

Dr. Sándor Zsuzsa: Hol ült a néhai Repülős Gizi és hol ül most Mengyi Roland “Voldemort”?

O.L.K.T.

Orbán a kocsmában!

Rubóczki Tamás

Orbán Ráhel ellenzéki hasonmása, Domokos Ágnes is nyert Békásmegyeren a DK színeiben

O.L.K.T.