A rendőrök mellettünk lesznek, ha mi végre tömegesen kiállunk magunkért!

0

ZSARUK

A hajléktalanok bebörtönzésével, kis holmijuk megsemmisítésével a felcsúti gazember újabb öngólt lő. Nem azonnal érzékelhető a hatása, de kritikus pillanatban kiderül majd, mekkorát. A kilakoltatások, az oszlatások amúgyis megviselik a rendőrök lelkét, és ami még fontosabb: a törvénybe vetett hitüket. És most látványosan embertelen, és nyilvánvalóan a jogszerűség határain messze túllépő intézkedéseket kell végrehajtaniuk a legnyomorultabbakkal szemben.
Sokan megkérdezik persze: miért hajlandóak ebben résztvenni? Egyszerű a válasz: ugyanazért, amiért nincs 100 ezer ember folyamatosan a Kossuthon a Rezsim ellen tüntetve. Féltik az egzisztenciájukat, a parancsmegtagadással pedig nemcsak azt, hanem a személyes szabadságukat is elvesztenék: az ugyanis bűncselekmény. Márpedig annyit várhatunk el a rendőreinktől, mint önmagunktól. Mellettünk lesznek, ha mi végre tömegesen kiállunk magunkért, és lesz kikhez csatlakozniuk.
Mert egyébként érik bennük ennek a vágya, minden egyes törvénytelen és embertelen paranccsal. Ezért mondom, hogy a Rezsim egymás után lövi az öngólokat. Ha a zsarukat olyan dolgokra kényszerítik, és már mindennap, és mindegyiket, amelyek a törvénybe vetett hitüket aláássák, akkor sokkal könnyebben fognak a döntő pillanatban átlépni az esküjükön, és a nép mellé állni. Mert addigra számukra a jog már semmit sem fog jelenteni, hisz a megszegésére kényszerítik őket folyamatosan. És az a pillanat lesz a Rezsim életében az utolsó.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek!

 

forrás. Szabó Gábor (Tuareg)

 

 

olkt.hu
[xyz-ihs snippet=”olkt”]

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!