A rendőrállam Vasárnapja!

Kollár Erzsébet zseniális írása.

Titkos adatbázis készül a magyarországi polgárokról?

Tegnap, 2017. november 26-án délután az Oktogon közelében Hendrey Tibor, szabad magyar állampolgár és két társa a tibeti zászló lengetésével akart tíltakozni a Magyarországra látogató kínai kommunista delegáció ellen. – Szándéka azonban nem valósulhatott meg, mert amikor elő akarta venni a zászlót, akkor fél tucat rendőr vetette rá magát és elhurcolták a helyszínről.
Ma, november 27-én, már a bíró…ság is állást foglalt a garázdálkodással megvádolt magyar állampolgár ügyében – felmentve az “elkövetőt” a képtelen vád alól…
A Magyarországon készülő válsághelyzet nemcsak az ide menekültek, hanem a magyar állampolgárok szabadságjogainak korlátozására is felhatalmazza az erőszakszervezeteket. Az orbáni rendőrállam szisztematikus kiépítését igazolja az is, hogy a kormány arcképes adatbázist készül építeni a magyar állampolgároktól, és könnyen lehallgathatóvá teszi magánbeszélgetéseiket. Több nyugateurópai politikus sürgeti az uniós döntéshozókat, hogy fosszák meg Magyarországot szavazati jogától.

 

forrás. Kollár Erzsébet

Kapcsolódó cikkek

Tisztelt hatalom!!! VIDEO

O.L.K.T.

Nincs itt semmi látnivaló! Tovább a NER útján! A szar az a NER-nél is szar. Még Horvátországban is.

O.L.K.T.

Szerinted jól van ez így?!

O.L.K.T.