A rendőrállam Vasárnapja!

Kollár Erzsébet zseniális írása.

Titkos adatbázis készül a magyarországi polgárokról?

Tegnap, 2017. november 26-án délután az Oktogon közelében Hendrey Tibor, szabad magyar állampolgár és két társa a tibeti zászló lengetésével akart tíltakozni a Magyarországra látogató kínai kommunista delegáció ellen. – Szándéka azonban nem valósulhatott meg, mert amikor elő akarta venni a zászlót, akkor fél tucat rendőr vetette rá magát és elhurcolták a helyszínről.
Ma, november 27-én, már a bíró…ság is állást foglalt a garázdálkodással megvádolt magyar állampolgár ügyében – felmentve az “elkövetőt” a képtelen vád alól…
A Magyarországon készülő válsághelyzet nemcsak az ide menekültek, hanem a magyar állampolgárok szabadságjogainak korlátozására is felhatalmazza az erőszakszervezeteket. Az orbáni rendőrállam szisztematikus kiépítését igazolja az is, hogy a kormány arcképes adatbázist készül építeni a magyar állampolgároktól, és könnyen lehallgathatóvá teszi magánbeszélgetéseiket. Több nyugateurópai politikus sürgeti az uniós döntéshozókat, hogy fosszák meg Magyarországot szavazati jogától.

 

forrás. Kollár Erzsébet

Kapcsolódó cikkek

Polt Péter: Fidesz-tag voltam, de az ügyészség nem fideszes! (+Videó)

Rubóczki Tamás

SZOCIÁLIS TEMETÉS?

O.L.K.T.

Orbánék dézsmálják a nyugdíjkasszát

O.L.K.T.