A pörkölt főző rezsi Szilárd szerint óriási a nyomás a déli határon

Növekszik a migránsnyomás és elárasztják a határzónát állítja Németh Szilárd honvedelmi államtitkár.

Pörkölt bajnokunk az közvetíti felénk, hogy a nyári jó időre való tekintettel, megnövekszik a migráns áradat.
Bár police.hu adatai alapján az elmúlt napokban 34 illegális bevándorlót állítottak meg, de ezek közül is csak négyet állítottak elő akik nem rendelkeztek semmiféle személyi azonosítóval.

Úgy véljük hogy nyári hőségre való tekintettel sem állnak le a kormányzati kommunikációval miszerint migránsok akarják elárasztani az országot. Ennek érdekében mindent bevetnek és a kezükben lévő média birodalommal karöltve mossák az emberek agyát hogy itt a migráns veszedelem.

Rezsi pörkölt Szilárdnak jutott az a megtisztelő feladat, hogy bejelentse, újra megerősítik a határ zónát és a rendőrség mellé kirendeli a katonaságot a határ védelmére.

Ezen a nyáron sem várható , hogy politikai uborkaszezon lesz hiszen fel kell készülni az őszi önkormányzati választásokra, ezért a migráns témát továbbra is ezer százalékosan fogják tolni a nagy hőségre való tekintet nélkül.

H M

Kapcsolódó cikkek

MSZP: A teljes választási eredmény megsemmisítését követeljük – hisz a bizonyítékok azt mutatják, hogy az egész országban választási csalás történt!

Rubóczki Tamás

Matolcsy unokatesvéréé és a békési Mészáros Lőrincé a leégett malom

O.L.K.T.

Egy láthatatlan párt haláltusája

O.L.K.T.