A POLITIKUSOK MEGTALÁLTÁK A KILAKOLTATÁSOKÉRT FELELŐS SZEMÉLYT! (Videó)

0

Hosszú évek teltek úgy el, hogy az ellenzék sem merte nyíltan kimondani, hogy a mostani kilakoltatásoknak, végrehajtásoknak milyen dokumentálható előzményei vannak.

Pedig évek óta tudtak róla, és azt is tudniuk kellett, hogy a hallgatásuknak az átvert károsultak „isszák meg a levét”.

A Jobbik ugyan időnként homályos utalást tett valamiféle „paktumról”, amely végzetes következményekkel járhat a károsult családok tekintetében, de –tudomásunk szerint az Orbán Viktor miniszterelnök (Magyar kormány nevében aláíró személy), illetve az EBRD között létrejött „paktum” (megállapodás) részleteit nem firtatták, azt a nyilvánosság előtt nem vizsgálták, azzal kapcsolatban sajtóközleményt nem adtak ki. (tudomásunk szerint).
Pedig most eljutottunk oda, hogy Magyarország miniszterelnöke által 2015 február 9.-én aláírt paktumban megfogalmazott vállalások (feltehetően) következményeként családok ezrei, emberek tömegei kerülnek az utcára és lesznek hajléktalanok. Ezt állítja az MSZP és, ha helyes a paktum Magyar fordítása, akkor a szövegéből ez egyértelműen kiolvasható. (Videó az oldal alján!)

(Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (European Bank for Reconstruction and Development (EBRD))

Fontos megjegyeznünk, hogy Szabó József, a Hiteles Mozgalom vezetője megpróbálta elérni, hogy a kormány tegyen eleget annak a vállalásának, miszerint: a magyar kormány hivatalos honlapja kétnyelvű, magyar és angol. Ennek ellenére ez a megállapodás tudomásunk szerint csak angolul érhető el. Szabó József kérte a paktum Magyar nyelvre fordítását –(amely tudomásunk szerint nem történt meg).
A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem!

Most viszont az MSZP felvállalta, hogy a nyilvánosság előtt beszámol a paktumban megfogalmazott Orbán Viktor által a Magyar Kormány nevében kötött megállapodásokról, és ismerteti annak „deviza”-károsultak számára végzetes következményeit, valamint ezzel párhuzamosan követeli, hogy a kormány azonnal mondja fel az Orbán-EBRD paktumot.
Ez a megállapodás nem áll a Magyar emberek érdekében! Ez a megállapodás a Magyar emberek ellen van! a paktumról Szakács László az MSZP alelnöke beszélt.

olkt.hu/Facebook