A pécsi fideszes polgármester-jelölt, Kubatov lista alapján zaklatja a pécsi lakosokat!

Nem válaszolt a Szabad Pécs megkeresésére Vári Attila, a PSN Zrt. vezetője, fideszes pécsi polgármesterjelölt, hogy honnan szerezték meg azokat a telefonszámokat, amelyeket a Fidesz kampányüzenettel bombázott hétfőn. A dolog azért is érdekes, mert a telefonszámok egy része titkosított.

Több pécsi lakos is arra panaszkodott, hogy egy +21-es körzetszámú telefonszámról Vári Attila pécsi fideszes polgármesterjelölt rögzített üzenetben buzdított mindenkit arra, hogy ősszel az önkormányzati választáson rá szavazzanak. A kéretlen telefonos kampányüzenet olyanokat is megtalált, akiknek a telefonszáma titkosítva van.

Az ellenzéki szövetség közlemény adott ki az ügyben, melyben Várit budapesti telefonbetyárnak nevezték. Ezt követően a Szabad Pécs megkereste Vári Attilát a PSN-es emailcímén, hogy honnan jutottak a titkosított telefonszámokhoz, milyen adatbázist használtak, annak megszerzését pedig ki fizette és mennyibe került, de a portál – ahogy ez sejthető volt – választ nem kapott a kérdéseire.

 

olkt.hu/szabadpecs.hu

Kapcsolódó cikkek

85 évre titkosítva, de mi tudjuk..és mindenki tudja.Pintér-Orbán OLAJSZŐKÍTŐ gazemberek…és el is ismerik.

O.L.K.T.

Szabó Tímea: Hány gyermek került nevelőintézetbe a kilakoltatások miatt?

Rubóczki Tamás

Manfred Weber: “Rossz idők várnak Orbán Viktorra!”

Rubóczki Tamás

Hozzászólok