A Partizán egy nagyon kemény videót adott közzé Tarlós Istvánról!

„Mondjon egy érvet amellett, hogy a főpolgármester úr miért nem hajlandó, miért nem akar vagy miért nem mer vitázni?” – téved, ha azt hiszi, hogy ezt a kérdést Karácsony Gergely szegezte Tarlós Istvánnak. Éppenséggel ezek Tarlós szavai – ahogy az a regnáló és újabb ciklusra aspiráló főpolgármester számára több mint kínos videón látható.

A Partizán bányászta ki és töltötte fel Facebook-oldalára a gyöngyszemet, amely feketén-fehéren bemutatja, mennyire a napi politikai érdekei vezérlik Tarlóst abban, ahogy lehetetlen indokokra hivatkozva elutasítja a kiállást vitára Karácsony Gergellyel.

Igaz, a felvétel 2006-ban készült, azon Tarlós István régebbi önmaga karakánul követeli a főpolgármesteri vitát Demszky Gáborral, az újabb megmérettetésre készülő akkori városvezetővel. Persze tudjuk, azóta sok víz lefolyt a Dunán…ráadásul az ember sejtjei hétévente ki is cserélődnek…

Így igazolódik ismét be a közhely alapvető igazsága:

„az ember – ezúttal Tarlós – üléspontja határozza meg az álláspontját”.

Tarlós a vitáról – 2006-ban, és most 2019-ben.

Tarlós István karakánul követelte a főpolgármesteri vitát – 2006-ban. Most, amikor neki kellene vállalnia a megmérettetést, már hallgat és terel. Pedig Budapest ennél többet érdemelne. Ha egyetértesz, oszd meg a videót másokkal is!

Gepostet von Partizán am Donnerstag, 19. September 2019

Kapcsolódó cikkek

Másodállást kell vállalniuk a rendőröknek, hogy megéljenek.

H Miklós

FRISS: Vádat emeltek a kormánytisztviselők ellen, akik pénzért intéztek magyar állampolgárságot

Rubóczki Tamás

Nyílt levél a Fidesznek egy kerekesszékes asszonytól!

O.L.K.T.