A Partizán egy nagyon kemény videót adott közzé Tarlós Istvánról!

„Mondjon egy érvet amellett, hogy a főpolgármester úr miért nem hajlandó, miért nem akar vagy miért nem mer vitázni?” – téved, ha azt hiszi, hogy ezt a kérdést Karácsony Gergely szegezte Tarlós Istvánnak. Éppenséggel ezek Tarlós szavai – ahogy az a regnáló és újabb ciklusra aspiráló főpolgármester számára több mint kínos videón látható.

A Partizán bányászta ki és töltötte fel Facebook-oldalára a gyöngyszemet, amely feketén-fehéren bemutatja, mennyire a napi politikai érdekei vezérlik Tarlóst abban, ahogy lehetetlen indokokra hivatkozva elutasítja a kiállást vitára Karácsony Gergellyel.

Igaz, a felvétel 2006-ban készült, azon Tarlós István régebbi önmaga karakánul követeli a főpolgármesteri vitát Demszky Gáborral, az újabb megmérettetésre készülő akkori városvezetővel. Persze tudjuk, azóta sok víz lefolyt a Dunán…ráadásul az ember sejtjei hétévente ki is cserélődnek…

Így igazolódik ismét be a közhely alapvető igazsága:

„az ember – ezúttal Tarlós – üléspontja határozza meg az álláspontját”.

Tarlós a vitáról – 2006-ban, és most 2019-ben.

Tarlós István karakánul követelte a főpolgármesteri vitát – 2006-ban. Most, amikor neki kellene vállalnia a megmérettetést, már hallgat és terel. Pedig Budapest ennél többet érdemelne. Ha egyetértesz, oszd meg a videót másokkal is!

Gepostet von Partizán am Donnerstag, 19. September 2019

Kapcsolódó cikkek

Comparative Politics: Óriási választási korrupció van Magyarországon

Rubóczki Tamás

A rendőri brutalitás…Komjáthi Imre a Kossuth térről (Videó)

O.L.K.T.

DGAP: A Fidesz önszántából hagyja-e el pártcsaládját vagy kirúgják

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!