A paraszt egyszer leüti a királyt

# # # #

Önnek is joga van tudni! Tam-tam, taram tam, tam, taram tam tam, taram tam! „Európa csendes, ujra csendes, /Elzúgtak forradalmai… /Szégyen reá! lecsendesűlt és /Szabadságát nem vívta ki.”

Tam-tam, taram tam, tam, taram tam tam, taram tam! Tudta ön? Önnek is joga van tudni mire, készül Brüsszel! Soros, Juncker migráns, bevándorláspárti erők, bevándorlás ellenes erők, Soros. Kizárás, ki van zárva a zárás, esetleg bezárás, (No go zóna!, se ki se be, elzárás – nem mindegy kinek,) vagy 30 évre. Átrázás, árazás. Piszkos tizenkettő. Kell a mandátum. Kell a bohóc. Mégsem kell, majd kell. Másnak kell. Pávatánc. Junckert mégse kellett volna…

Tam-tam, taram tam, tam, taram tam tam, taram tam! Magyarország csendes, ujra csendes, / Elzúgtak forradalmai… Szégyen reá! lecsendesűlt és /Szabadságát nem vívta ki.

Tam-tam, taram tam, tam, taram tam tam, taram tam! Tudta ön? Önnek is joga van tudni mire, készül Budapest! Pávatánc, jönnek az oroszok, már megint. Hova tettem a vörös kendőm? Ra-ra –rasz Putyin, polónium, urán, Paks2! Sugárzó kedvem van! Vagy jönnek a migráns arabok, vagy a fekete afrikaiak, esetleg a sárga kínaiak. Mind ide, megint, a tejben-mézben folyó Pannóniába. Elveszik a nemzeti-nemi vallás identitásomat! Arab-muszlim-férfi leszek! Megvédenek! Már megint! Ki kérte? Nagyon helyes pasi lennék!

Viktorjugend, besúgóhálózat, nemzeti-nemi-vallási üldözés, tudósok, újságírók száműzetése, személyi kultusz, vár, korona, kisvasút, stadion, korrupció, öribarik, összeszerelőműhely-munkatábor, munka alapú társadalom-rabszolga törvény. Arbeit macht frei! Népirtás, emigráció, oktatás-népbutítás, fizetős egészségügy, kilakoltatás, egyetembezárás, szegénység vegzálása, klinikai halál, nemzetállam-nemzethalál. Szüljél gyereket, hatot, de ne feketét! Oszt dolgozzon, te is, aztán meg dögöljön meg, te is! Sose lesz vége…

Tam-tam, taram tam, tam, taram tam tam, taram tam-tam! Magyarország csendes, ujra csendes, / Elzúgtak forradalmai…/ Szégyen reá! lecsendesűlt és /Szabadságát nem vívta ki.

Tam-tam, taram tam, tam, taram tam tam, taram tam! Fogjunk össze! Ne érj hozzám! Lesz összefogás! Nem lesz összefogás! Mennyi zászló? Kurva sok a zászló! Hol az uniós zászló? Ki vette le az uniós zászlót? Elmentek ti mindannyian a büdös picsába!

Tam-tam, taram tam, tam, taram tam tam, taram tam! Magyarország csendes, ujra csendes, /Elzúgtak forradalmai… / Szégyen reá! lecsendesűlt és / Szabadságát nem vívta ki.

Tam-tam, taram tam, tam, taram tam tam, taram tam-tam! „Száraz, még a föld, de jönnek jobb idők! Feláztatják majd a sós talajt! Száraz, még a föld, de jönnek jobb idők! Feláztatják majd a sós talajt!”

A paraszt egyszer leüti a királyt… Mert aki megszületett élni akar, egy élhető életet. De nélkületek!

Tiszi

Forrás: Az eredeti cikk itt:https://kolozsvaros.com/2019/03/12/a-paraszt-egyszer-leuti-a-kiralyt/

Kapcsolódó cikkek

Dobrev Klára üzent a szennymédiának – A halott édesapját akarták belerángatni a fideszes embercsempész-botrányba

O.L.K.T.

Gyurcsányék hatalmas pert nyertek a hazudozó fideszes szennymédiával szemben – Semmi nem volt igaz a rágalmakból

O.L.K.T.

Piknik a kispesti (Sherwood) kiserdőben.

H Miklós