A nemzet veje a tőlünk lopott pénzből vásárolja be magát egy szintén lopott nemzeti-gázszerelő vagyonába.

Tiborc István a nemzet veje, a saját lábon álló szaros pelenkát dobáló királylány férje, a sajtó elől gyáván futó traktor tolvaj, a közvilágítás királya aki miatt biztos vissza kell fizetni olyan tizenhárom milliárdot, még egyszer, tizenhárom milliárdot vissza kell csengetni az adófizetőknek, aki szerint leszophatja őt az ország mert semmi közünk hozzá mennyit lop a papa segítségével, most bevásárolja magát a gázszerelő vagyonába.
Ezt a köznyelv úgy nevezi, nevesítik a vagyont az Orbán családban.
Vagyis ez egy beismerő vallomás arról, a félkegyelmű, analfabéta, a disznószart öltönyben lapátoló, magát mindenkitől okosabbnak tartó, de a lába szárát még mindig lehugyozó gyerekkori barát, aki Orbán Viktor vagyonát kezeli most egy kicsit megpihenhet a sok kínos magyarázkodás közepette, hogy mi a fenét vásárolt is tegnap, amiről ma még fogalma sem volt.
Még csak annyit, ezt hívják a közpénz teljes átalakításának, és eltüntetésének. Lölö vagyona az adófizetőktől van, Tiborczé is, és a vásárláshoz most is majd egy állami pénzen kitömött bank ad valószínűleg hitelt. Ezt majd meg magyarázatképpen.
Na ezzel aztán mindenkit hülyének néznek, de legalább jót röhögnek rajta. És rajtunk!
BANDITA./facebook

Kapcsolódó cikkek

Hadházy Ákos: Miért nem vették még őrizetbe Simonka Györgyöt?

O.L.K.T.

Orbán Viktor: A felcsútihoz hasonló újabb fociakadémiák épülnek!

O.L.K.T.

Orbán Szerbiában épít 3milliárdért stadiont.

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!