A nap vicce: A székesfehérvári fociklub elérte a német 1-osztályú Bundesliga szintjét!

„Nyugodt szívvel kijelenthetem, van egy klub Magyarországon, amely a működése alapján a Bundesligában is megállná a helyét”

– nyilatkozta a Fidesz közeli Nemzeti Sportnak Kovács Zoltán, az éppen most Fehérvár FC néven működő egykori Videoton sportigazgatója.

Kovács szerint tiszta viszonyokat teremtettek, a mögéjük felsorakozó szponzorok a pénzükért cserébe eredményeket kapnak.

„A legnagyobb változás azonban az, hogy a Mol Fehérvár FC külföldi megítélése rendkívül pozitív lett az évek során”.

Vélhetően a tavalyi évre gondolt, amikor a fehérváriak bejutottak az Európa-liga csoportkörébe.

Sajnos alig pár hete, hogy a Fehérvárt egy liechtensteini csapat kiejtette az Európa-ligából, miután Vaduzban 2-0 legyőzték a magyar csapatot.

Érdekes adat: a Fehérvár kiverése után, a következő fordulóban Vaduzban egy valódi Bundesliga-csapat játszott. A Frankfurt 5-0-ra nyert ott, ahol a Bundesliga-szervezettségű, rendkívül pozitív külföldi megítélésű Fehérvár kikapott 2-0-ra.

Egyszóval ennyit erről.

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

Bosszút álltak Borkaiért!

O.L.K.T.

Gy. Németh Erzsébet: Tarlós István egy tapintatlan tapló!

Rubóczki Tamás

Az ismeretlen Tarlós 2. rész

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!