A Munkáspárt is beszáll a versenybe – Thürmer Gyula pártelnököt indítják a főpolgármesteri posztért

Ez már valóban nevetséges!

Thürmer Gyula a bejelentést követő sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a Munkáspárt “segítő önkormányzatokat” szeretne létrehozni; annál inkább, mert ilyen programot egyik főpolgármester-jelölt sem ajánl.

Ők tisztaságot, harmonikus közéletet és párbeszédet kínálnak a választóknak – közölte. Mindemellett megfizethető bérlakásokat, ellenőrzött közkiadásokat “ügyeletes közillemhelyeket” és rendes utakat is.

A politikus úgy fogalmazott: egyik szeme nevet, a másik viszont sír amiatt, hogy a Munkáspárt újra megméreti magát az önkormányzati választásokon. Azért nevet, mert ez is azt mutatja, hogy a Munkáspárt erős párt, amelynek van mondanivalója a választóknak, ám sír, mert tudja, hogy ez hatalmas munkával jár.
Közölte, arra kérnek mindenkit, aki támogatja nemzeti és baloldali, ám ellenzéki kiállásukat, hogy támogassa ezt a munkát is. Annál is inkább, mert a Munkáspárt olyan ellenzék, amely nem rombol, hanem épít.

Arra a kérdésre, hogy ha ellenzéki politikai erőként határozza meg magát a Munkáspárt, akkor miért nem vettek részt az előválasztáson, a politikus azt válaszolta, az előválasztást komolytalan politikai bohóckodásnak tartja.

(via MTI)

Kapcsolódó cikkek

Inotai András szerint fizikai népirtás folyik Magyarországon!

Rubóczki Tamás

ORBÁN EGY SZÓT SEM EJTETT CSALÁDJÁNAK ÉS HAVERJAINAK KORRUPCIÓGYANÚS ÜGYEIRŐL

O.L.K.T.

A nyugdíjasoknak odavetett Erzsébet-utalvány mézesmadzagján zsírosan keres a forgalmazó

O.L.K.T.

Hozzászólok