A Momentum a Soros meg az új Gyurcsány

0

Fekete-Győr András a Momentum elnöke a közösségi oldalán írt arról, hogy a kormánypropaganda kijelölte a NER legfőbb ellenségét.

“Nem pusztán a Momentum Mozgalom, hanem egy egész generáció kezd kicsúszni a NER, a Fidesz és a jobboldal markából. Valamit lépniük kell.”

Valamikor, réges-régen Orbán Viktorék is fiatalok voltak, és egy rövid ideig nyugati típusú polgári Magyarországot akartak. Legalábbis a “politikai termékek” szintjén. Valójában egy visszamaradott, kétszínű, feudális szocialista rendszerben nőttek fel Európától távol, ezért sajnos az Orbán-rendszer is visszamaradott, kétszínű, és feudális lett.

Mi szerencsésebbek vagyunk náluk. Nekünk egy másik világ adatott meg. Mi már az Európai Unióban nőttünk és növünk fel egészen más lehetőségekkel és egy újfajta világnézettel. Az első szabad magyar generációként mi egyszerre lehetünk magyarok, európaiak, és világpolgárok. Nem zavaradunk ettől össze, nem ijedünk meg tőle, többes identitással szemléljük a világot. És egyre többen vagyunk.

Nem vitatjuk. Valóban mi vagyunk az Orbán-rendszer alternatívája, a sajtó kedvéért a “legfőbb ellensége”.