A Matolcsy család is bővült…

Megszerezte Matolcsy Ádám az Origót.

Másfél évig csúszott a tulajdonjog bejegyzése.

Bár az érintettek már tavaly nyár elején bejelentették, hogy Matolcsy György jegybankelnök fia megvette az Origo kiadóját, a társaság végül csak két héttel ezelőtt került ténylegesen Matolcsy Ádám tulajdonába – derül ki a cégbírósági iratokból.

Az eddigi tulajdonos, a szlovákiai bejegyzésű Bawaco Invest sro. november 7-én határozott úgy, hogy eladja teljes, 100 százalékos tulajdonhányadát Matolcsy Ádám cégének, a Magyar Stratégiai Zrt.-nek – írja a G7.hu.
Az ország egyik legnagyobb elérésű hírportálját birtokló New Wave Media Group már 2017. júniusi közleményében múltidőben írt az adásvételről.

Ehhez képest egy hónappal később Matolcsy Ádámot ugyan kinevezték a kiadó vezérigazgató-helyettesévé, majd újabb két hónap elteltével a vezérigazgatói pozíciót is átvette, tulajdonszerzését azonban nem jegyezték be, erre csak most került sor vélhetően a cégek átszervezése miatt.

 

 

olkt.hu/zoom.hu

Kapcsolódó cikkek

„Amikor bejön hozzám egy nő fizetés előtt két héttel, hogy nincs pénze kenyérre, az feldolgozhatatlan” …

O.L.K.T.

Ellenzéki győzelem esetén, Ön zárolná Orbánék vagyonát?

H Miklós

Az OLKT olvasóihoz!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!