A Marvel megszerezte a Szopófantom filmes jogait. Berki Krisztián játszhatja a főszerepet

Látva a hatalmas érdeklődést, a Marvel Entertainment rögtön lecsapott a kőbányai szopófantom történetére, illetve megvásárolta a karakter tulajdonjogát is.

„Ez a csodálatos, generációkon átívelő történet tökéletesen illeszkedik a Marvel-univerzumba, szinte ordít a megfilmesítésért. A hős egyáltalán nem lóg ki a Marvel-karakterek közül, sőt, a jövőben több filmben is feltűnik majd, a második tervünk, a Szopófantom vs. Farkas storyboardja már most több mint biztató!” – nyilatkozta Bob Iger, a Marvelt nemrég bekebelező Walt Disney Company elnök-vezérigazgatója.

A Csodálatos Szopófantom – A kezdetek jövő tavasszal kerülhet a mozikba, és érdemes is széles vásznon megnézni, mivel a filmet a jegy mellé járó, 3D-s szemüveggel kombinált szopóálarccal lehet végigélvezni.

Az érintettség miatt több magyar szakember is részt vesz az alkotásban. Andy Vajna és a Filmalap egymilliárd forinttal támogatja a filmet, amelynek castingját Vajna Tímea cége, a Universe Management Kft. végzi majd, bár a főszereplők kiléte már eldőlt.

A Szopófantomot a nemrég a Nemzeti Lovas Színház Leányvásár című darabjában Pintér Tibor oldalán bizonyító Berki Krisztián formálhatja meg, üzenetértékkel bír, hogy a volt Fradi-vezér a napokban visszavonta az Operettszínház vezetésére beadott pályázatát. A hajléktalan szerepére Berki jóbarátja, M. Richárd a legesélyesebb.

(Kérem ezt senki se’ vegye komolyan, hiszen ez csupán egy Hírcsárdás, humoros, szatirikus cikk! Hasonlóakat találsz a Hírcsárda facebook-os oldalán)
Forrás: Hírcsárda/http://hircsarda.hu/2018/08/25/a-marvel-megszerezte-a-szopofantom-filmes-jogait/

Kapcsolódó cikkek

Borsodban szétbombáznák a Fideszt! (Videó)

Rubóczki Tamás

2019: BEFORDULTUNK A PUSZTULÁS FELÉ VEZETÖ ÚTON

O.L.K.T.

Dobrev Klára: A szociális Európa!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!