A mai tüntetéssel elindult 2019. Felemelő volt Önökkel lenni! Köszönöm!

Kedves Barátaim!

Nem tudom anélkül lezárni ezt a napot, hogy el ne mondjam: a mai tüntetésen, amikor együtt énekeltünk a Himnuszt és amerre a szem ellát, ott voltak Önök velünk és ott állt az egész ellenzék a színpadon, a szakszervezetek és a civilek oldalán, azt mondtam a mellettem álló Hadházy Ákosnak, hogy ezt a pillanatot sosem fogom elfelejteni.
Mindezt úgy, hogy a Parlament épülete előtt álltunk, amivel kapcsolatban egy dolgot tudok: minden lehetségest és akár a lehetetlent is kész vagyok megtenni azért, hogy a benne folyó munka méltó legyen a vitathatatlanul impozáns épülethez.
🇪🇺🇭🇺 Mostantól sokat fognak nálam európai jelképeket látni, mert amit mondtam, nagyon komolyan gondolom: a világ és benne szeretett Európánk nem lehet szélsőséges, felelőtlen diktátorok játszótere. És ahhoz, hogy ősszel itthon is jól alakuljanak a dolgok, nekünk ellenzékieknek vállt vállnak vetve kell harcolnunk.
A mai tüntetéssel elindult 2019. Felemelő volt Önökkel lenni, hálásan köszönöm ❤️ és külön köszönöm a négyszemközti beszélgetéseket is, amiket én a legfontosabbnak tartok — tüntetésen is de a buszon is 🙂 (talán olvassa az a hölgy is, akivel a legkomolyabb dolgokról is beszéltünk, neki külön hálás vagyok és kérem, hogy tényleg írjon).
Egy biztos: az ország miniszterelnöke gyalázatos módon kívánt boldog karácsonyt Magyarországnak, mi viszont felemelő módon indítottuk el az új évet. Köszönöm ❤️

Széll Bernadett /facebook

Kapcsolódó cikkek

Az LMP teljes elnöksége lemond az előzetes eredményeket látva

O.L.K.T.

Karsai Dániel: Korlátozták Hadházyék szólásszabadságát – jöhet a strasbourgi bíróság

Rubóczki Tamás

A Fidesz ismét átlépett egy határt.

O.L.K.T.