A magyarok sértegetőjére szavazott a Fidesz

“Én nem akartam a néppárti frakció alelnöke lenni” – így magyarázta Szájer József azt, hogy a jövőben nem lesz a legnagyobb európai frakció egyik vezetője. Inkább azt kamuzza, hogy nem akarta ezt a megbízatást, minthogy alul maradjon egy választáson.

Mivel a kinti frakciószavazást nem tudják úgy manipulálni Szájerék mint az itthoni választásokat, inkább el se indult egy olyan versenyen, amelyet nem nyer meg biztosan.

Egy fideszes politikus nem tudja elképzelni, hogyha valamit akar, akkor azt nem kapja meg. Így nyúlták le az egész országot: amikor kellett nekik a másik cége cége, elvették. Amikor egy teljes ágazat tetszett meg nekik (például a trafikok), akkor törvényt hoztak és megszerezték. Magánnyugdíj, kastélyok, Balaton part, szállodák, megyei lapok? Vittek mindent. Már fel sem tudják fogni, hogy valamit nem kaphatnak meg. Ha mégis úgy alakul az élet (főleg külföldön), akkor megpróbálnak elvtelenül alkalmazkodni, sunnyogni és behódolni.

Ezzel magyarázható, hogy a fideszes képviselők megválasztották Manfred Webert a néppárti frakció vezetőjének. Azt a Webert, akiről nemrég még azt állították, hogy megsértette a magyarokat. “Mi pedig nem támogatunk olyan jelöltet, aki megsérti a magyar embereket.” – nyilatkozta dacosan Szijjártó Péter.

Erre most mégis támogatták. Megszavazták szépen a magyarsértegető Webert.

Miért? Mert ez kell ahhoz, hogy a hatalmuk ne kérdőjeleződjön meg, és legalább itthon minden az övék lehessen.

Forrás: Flamingók/facebook

Kapcsolódó cikkek

Ő itt egy talpig becsületes, őszinte, derék ember! Ön szerint is az? Szavazzon!

H Miklós

A CÖF okoskája egy “Nemzeti” minimumot szabna az ellenzéki politikusokra!

O.L.K.T.

A ROMÁNOK NEM HÓDOLTAK BE PUTYINNAK, ORBÁN(fidesz) ISMÉT IGEN!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!