A magyarok nagyobbik része támogatja a rabszolgatörvény elleni tüntetéseket!

0

A Népszava megbízásából készített közvélemény-kutatást a Publicus Intézet, az eredmények szerint a megkérdezettek 51 százaléka támogatja a rabszolgatörvény elleni tiltakozást.

Ellenben csak 17 százalék hajlandó tüntetni vagy sztrájkolni a törvény visszavonásáért, 60 százalék szerint alulról szerveződő folyamat a tüntetések létrejötte, amiket az elégedetlen emberek szerveznek, míg a kormány szerint Soros György áll a háttérben 34 százalék egyetért a jogszabály eltörlésével és szolidáris a tüntetőkkel 8 százalék szerint is vissza kellene vonni a törvényt, de nem tartja hatékony eszköznek a tiltakozásokat.

Az emberek 9 százaléka az MSZP-t nevezte meg a leghatékonyabb demonstrációs pártként, de a Jobbik és a DK is mindössze 1 százalékkal maradt le a szocialistáktól – írja a Népszava.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!