A lány sírva videózta, hogy a nővér mit csinál haldokló apukájával

Mielőtt bárki tévedésbe esne, ez nem Magyarországon történt.

A magyar kórházakban a magyar ápolóknak nincs idejük leülni egy haldoklóhoz.

Amikor egy beteg ember bekerül a kórházba, az orvosok mindent megtesznek az életéért. Az ápolók közül van, aki rutinfeladatokat lát el. De nem mindenki.

Amikor a korábban kiváló egészségnek örvendő Robertnek légzési problémái lettek, és bevitték a kórházba, a család attól tartott, hogy már nem fog élve kijönni onnan. Súlyos állapota miatt az elfekvőbe került.

Az ott dolgozó nővérről, Brendáról, ismert volt, hogy a munkáján túl is mindent megtesz a betegekért. Hamarosan szoros kapcsolat alakult ki közte és Robert között.

Amikor Robert lánya ment látogatóba, hamar rájött, hogy apukája milyen kitüntetett figyelmet kap. Amikor a férfi elmondta Brendának, hogy a “You light up my life” a kedvenc zeneszáma, akkor másnap a nővér már a dalszöveggel tért vissza.

Robert lánya felvette, ahogy Brenda a férfivel énekel, és közben a könnyeit törölgette. Elmondása szerint a figyelmes nővér kedvessége miatt apukája egész kisugárzása megváltozott, és látszott rajta, hogy élni akar. Senki nem számított rá, hogy Robert a lélegeztető maszk ellenére megtalálja az erőt magában, hogy ő is énekeljen.

Az igazi csoda csak ezután jött, amikor Robert állapota javulni kezdett. A férfi felépülését nagy részben Brendának tulajdonítja a család. Annak a nőnek, aki már 14 éve énekel a betegeinek, és áraszt el mindenkit törődésével és szeretetével.

Forrás, bővebben és az eredeti cikk itt olvasható, látható:https://hirzona24.com/a-lany-sirva-videozta-hogy-a-nover-mit-csinal-haldoklo-apukajaval/?fbclid=IwAR0USnkDC2ozQHCd_uoT0NESEjkB4JiUCLM-aBJTQEolZ0rRJqdnOs-M4uU

Kapcsolódó cikkek

Ne panaszkodj, ne siránkozz magyar! Megérdemled!

O.L.K.T.

A külügyminisztérium elősegített egy diktátort!

O.L.K.T.

14 milliót dorbézolt el a Fidesz-frakció Hunguest Hotelben 3 nap alatt!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!