A KÖZTÖRVÈNYES BŰNÖZŐ MAGYAR ÀLLAMPOLGÀR AKAR LENNI!

0

Kitartóan hallgat a belügy arról, hogy Nikola Gruevszki magyar állampolgár akar-e lenni.
Ha megadjàk neki es làssuk be a magyar kormànynàl ez elèg valószínű, akkor ismèt szàmolhatnak azzal, hogy a magyarok többsège igencsak felhàborodik majd.

Vajon mit is ad vagy adott ez a bűnöző Orbánèknak a magyar àllampolgàrsàgért cserèbe? Ezt mindenki fantàziàjàra bizzuk, de a többsèg egyre tippel…

Bàr ezen màr senki se lepődik meg a Fideszel kapcsolatban.
Sok hasonló eset volt, mint a Gruevszki ügy.
Ilyen eset volt pèldàul a terorizmus, fegyverkereskedelem miatt is körözött Ghaith Rashad Pharaon esete is.

Magyarországon ma a Fidesz a titkosszolgàlazokat és a TEK-t is úgy hasznàlja, mintha a saját kis hàzi biztonsàgi egysège lenne, làsd Gruevszki kimenekítèse az elszàmoltatàs elől.

Nem egészen fél éve kapta meg a hazájában korrupció miatt jogerősen két év börtönre ítélt Nikola Gruevszki a magyar menekültstátuszt, emlékeztetett Ujhelyi István. Az MSZP EP-képviselője annak próbált utánajárni, igazak-e azok a politikai pletykák, miszerint Gruevszki kérvényezte a magyar állampolgárságot – és az Orbán-kormány ezt kész is megadni a volt macedón miniszterelnöknek.
Ujhelyi István írásbeli kérdésére Pintér Sándor belügyminiszter (pontosabban a helyette válaszoló Kontrát Károly államtitkár) hosszú gondolkodás után mindössze annyit tudott közölni: a menedékjogról szóló törvény pontosan meghatározza, hogy a menekültügyi hatóság miről és kiknek adhat tájékoztatást, jelen esetben pedig sem a nyilvánosságnak, sem a szocialista politikusnak nem adhatnak információt.

“Vagyis nem mondtak semmit, azt sem cáfolták, hogy Nikola Gruevszki kérvényezte volna már a magyar állampolgárságot. Ideje lenne, hogy a kormány tisztességes módon tájékoztassa a magyarokat az ügyben. Azért, mert – ahogy a hatalom szokta plakátokra írni közpénzmilliárdokból – jogunk van tudni”, kommentálta a Belügyminisztérium némaságát Ujhelyi István.

A hallgatás oka pedig a szocialista politikus szerint az, hogy miközben a Fidesz semmi mást nem tud mondani a „migránsozáson” kívül a Magyarországot és Európát érő kihívásokra, addig kormányzati pozíciójával visszaélve menedéket ad korrupt politikusoknak vagy szabadon enged jogerősen elítélt gyilkosokat (lásd: utalás az azeri baltás gyilkosra)

Forrás. Szeretlek Egerszeg/facebook

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!