A kormány utasítására 8 milliárdért épülnek futballpályák Budapesten!

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a kormány 8 milliárd forint értékben kötött keretszerződéseket élő- és műfüves futballpályák, illetve öltözőépületek tervezésére és építésére – vette észre az uniós közbeszerzési értesítőben a zoom.hu

A pályák Budapest közigazgatási területén belül épülnek, 68×105 méteresek lesznek, az élőfüvesekhez öntözőtartályt is kell majd építeni, a műfüvesekhez pályavilágítást. Az MLSZ négy- és hatblokkos öltözőket is rendelt a pályákhoz. Az élőfüves pályákra vonatkozó rész értéke 1,6 milliárd forint, a műfüves pályákra vonatkozó részé 3,6 milliárd forint, a négyblokkos öltözöké 1,6 milliárd, a hatblokkos öltözőké pedig 1,2 milliárd forint.

A győztes cégek közül a Pharos 95 kft. a leginkább említésre méltó. Ők csinálták a felcsúti stadion gyepét és ők adományozták a stadion előtt álló Puskás Ferenc-szobrot is. A cég emellett rendszeres győztese mindenféle stadionos és sportpályás megbízásoknak.

 

olkt.hu/zoom.hu

Kapcsolódó cikkek

” És a pöcsöd is kicsi.”Orbán Ráhel: Ezt nem gondoltam volna a férjemről

O.L.K.T.

Az igazságot nem lehet betiltani! VIDEÓ

O.L.K.T.

Úgy tűnik egyelőre sokkal több nagyvárosban vezet az ellenzék!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!