A kormány hazudott: továbbra is idehozzák a szart Horvátból

Nyáron robbant a bomba. Kiderült, hogy Fideszék titokban Magyarországból Európa legnagyobb pöcegödrét csinálták meg. A botrány hatására, azt mondták több szmötyi nem jön az országba, de most ismét lebuktak. Az MSZP kinyomozta, hogy  továbbra is érkezik szennyvíziszap Magyarországra külföldről – közölte az Országgyűlés népjóléti bizottságának MSZP-s elnöke szerdán Budapesten.

Korózs Lajos a Miniszterelnökség Kossuth Lajos téri épülete előtt tartott sajtótájékoztatón emlékeztetett: Gulyás Gergely miniszter több mint egy hónapja azt mondta, azonnal leállítják a szennyvíziszap behozatalát Magyarországra.

Közölte: ez nemhogy nem történt meg, egyre többet hoznak belőle az országba. A képviselő elmondta, hogy reggel videókat készített a székesfehérvári szennyvíziszap-lerakónál, ahova változatlanul érkeznek a horvát és szlovén kamionok.

Korózs Lajos kijelentette, hogy pert indít, mert a Pest Megyei Kormányhivatal nem válaszolt határidőre a szennyvíziszappal kapcsolatos közadatigénylésére. A képviselő azt kérdezte a hivataltól, kinek adott engedélyt arra, hogy Horvátországból, Szlovéniából és Olaszországból szennyvíziszapot hozzon Magyarországra.

Ki szállította? Ki az, aki befogadta? Ki az, aki továbbhasznosíthatja? – sorolta kérdéseit. Korózs Lajos azt is ismertette, hogy  Horvátországból két év alatt 91 ezer tonna, Szlovéniából évi 31 ezer tonna szennyvíziszap érkezett Magyarországra.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán Magyarországból Európa pöcegödrét csinálta meg, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa és ne érjen célt a cenzúra.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

Forrás és az eredeti cikk:Hirhugó/https://hirhugo.hu/2019/08/21/botrany-az-mszp-kinyomozta-a-kormany-hazudott-tovabbra-is-idehozzak-a-fekaliat-horvatbol/?fbclid=IwAR2AqL1M5BVsaaCZioHYQJItFjeOiM5_Ecy9KB3EAL8q7Qas6LzE6nN5mhA

Kapcsolódó cikkek

KICSIT GÀZ ORBÀN AZ EPP-ben!

O.L.K.T.

A Németországba emigrált magyar honfitársaink üzenik!

O.L.K.T.

Elnökjelölt

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!