A kormány célja, hogy minimum 88%-os győzelmet arasson az önkormányzati választáson!

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje mellett kampányolt csütörtökön Miskolcon Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter egy lakossági fórumon.

A miniszter a rendezvény előtt újságíróknak azt mondta: a kormánypártok Alakszai Zoltán személyében a legalkalmasabb jelöltet állították Miskolcon. Úgy fogalmazott: a polgármesterjelöltnek világos tervei vannak a város jövőjéről, “bízom benne, hogy ő érdemli ki a város bizalmát”.

Azt látják mindenhol, hogy az ellenzék a polgármesteri, a képviselőjelölti tisztségekre “háborús hídfőállásként” tekint, ennek pedig a helyi közösségek lesznek a vesztesei – mondta. A kormárnypártok részéről az együttműködési készség megvan, a másik oldalról ez hiányzik – tette hozzá.

Még tizenhét nap van hátra a választásig, a Fidesz-KDNP időarányosan jól áll, a cél az, hogy a korábbi választásokhoz hasonlóan most is nagy fölénnyel nyerjenek a kormánypártok jelöltjei – tette hozzá.

Alakszai Zoltán azt mondta: nem az ellenfeleivel foglalkozik, hanem azzal, ami a miskolciakat leginkább érdekli, ennek érdekében indította el a miskolci konzultációt, amelynek a folyamatos párbeszéd a célja; a miskolciak és a kormánypártok szövetségesek ebben.

Hangsúlyozta: az elmúlt kilenc évben rendkívüli kormányzati támogatás érkezett Miskolcra, ez pedig bizonyosság arra, hogy a város nem lehet ellenzékben. Az október 13-ai választásnak az a tétje, hogy Miskolc a “nyerő oldalon marad-e” – jelentette ki.

Kapcsolódó cikkek

Baumgartner Kata: Inkább éhen döglök, de akkor sem eszem meg Vajna Tímea fánkjait!

Rubóczki Tamás

Orbán mindenkin elégtételt vesz!

O.L.K.T.

Fájdalmas: Akkora baromságokat hordott össze a honvédelmi miniszter, hogy még egy kisbaba is fulladozna a röhögéstől!

Rubóczki Tamás